„Telelaua ülekandest on oodata tipptasemel pokkerit. Põhiturniiri võitmine on kindlasti kohaliku pokkerielu hinnatuim tiitel, mis toob laudadesse ka palju tippmängijaid, kes Eestis toimuvatel turniiridel muul ajal kuigi tihti ei osale. Konkurents on nii tugev, et aastate jooksul ei ole veel ükski mängija suutnud põhiturniiri teistkordselt võita,“ kommenteeris Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni juhatuse liige ja 2011. aasta põhiturniiri võitja Henri Käsper.

Vaatajad saavad telelaua vahendusel finaalile kaasa elada nii, et kõigi lauas viibivate mängijate kaardid on avatud ja mängu käiku kommentaarivad oma ala asjatundjad eesotsas Eesti vilunuima pokkerikommentaatori Kristjan Laasiga.

Eesti meistrivõitluste 500-eurose sisseostuga põhiturniiri avapäev toimub reedel, 29. märtsil kell 12 ning kestab ligikaudu 12 tundi. Eelturniiridelt on endale põhiturniiri pääsme taganud juba üle viiekümne mängija, kuid lõplik osalejate arv selgub reede õhtuks ning korraldajad ootavad laudadesse üle saja mängija.

Pokkeri EMV telelaua ülekanne toimub avatud kaartidega ja seetõttu ka pooletunnise ajalise nihkega, et ülekandest saadav informatsioon ei saaks otseselt mõjutada mängu käiku.

2010. aasta märtsis asutatud ja Rahvusvahelise Võistluspokkeri Föderatsiooni (IMPF) liikmete hulka kuuluv enam kui 500 liikmega ETPF ühendab nii üle Eesti tegutsevaid ametlikke pokkeriklubisid kui ka eraisikutest pokkerisõpru. ETPF viib läbi live- ja online-pokkeri Eesti meistrivõistlusi, korraldab aasta parimate valimist, klubide karikavõistlust ning mitmesuguseid meelelahutuslikke üritusi. ETPF-i tegevust toetavad Chesterfield Poker Club, Optibet, Unibet, Coolbet, Win TV ning Jokker.ee.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Jaga
Kommentaarid