52-aastane horvaat töötas Djokoviciga koos alates 2018. aastast. Ta juhendas serblast esialgu koos slovaki Marian Vajdaga. 2022. aasta märtsis sai Ivanisevicist Djokovici peamine juhendaja.

Maailma esinumber teatas aga teisipäeval, et kahe mehe teed on lahku läinud. „Goran ja mina lõpetasime koostöö mõne päeva eest. Meie keemia väljakul on käinud üles-alla, aga sõprus oli alati väga tugev,“ kirjutas serblane. „Šefinjo, tänud kõigi eest, mu sõber. Armastan sind.“

„Mäletan väga hästi hetke, mil Gorani meeskonda kutsusin,“ meenutas Djokovic 2018. aastat, mil nad Marian Vadjaga uuendusi otsisid, et servimängu parandada. „Koostöö tõi lisaks palju naeru, rõõmu, esinumbrina aasta lõpetamist, rekordilisi saavutusi ja 12 suure slämmi võitu. Kas mainisin, et ka natukene draamat?“

Ivanesivic võitis ise mängijana 2011. aastal Wimbledoni tiitli. Parimal hetkel oli ta maailma teine number.

Rekordilised 24 suure slämmi tiitlit võitnud Djokovic tänavusel Austraalia lahtistel järjekordset triumfi endale ei saanud. Ta kaotas poolfinaalis itaallasele Jannik Sinnerile 1:3.

Lühikese võistluspausi lõpetas Djokovic märtsi keskpaigas Indian Wellsi ATP 1000 turniiril, kus jäi kolmandas ringis alla Sinneri kaasmaalasele Luca Nardile.