„Ma tundsin juba enne turniirile minekut, et täna on minu kord see tiitel lõpuks koju tuua,“ kommenteeris Haller, mööndes, et mäng algas talle siiski raskelt. „Alguses kaotasin reaga majale, tegin re-entry. Mängu keskfaasis sain lõpuks duubli ning finaallauda jõudsin juba üsna suure punktisummaga, millele sain omakorda duubli. Siis sain juba agressiivselt mängida, ka flipid pidasid hästi. Olin mõttega mängus kuni viimase jaotuseni. Pikk, kuid tore õhtu!“ võttis oma mängu kokku Haller, kes tõusis liidriks just finaallaua alguses neljakordse Eesti meistri Carmen-Elina Visti vastu võidetud olulise jaotuse järel.

Turniiri lõppfaas kuuluski juba selgelt Hallerile, kes esikohaduellis alistas turniiri keskel liidrikohta hoidnud Kristina Nurmiku. Kolmandaks tuli kahele esimesele tugevat vastupanu osutanud 2017. aasta paarismängu Eesti meister Maili Tannbaum. Hallerit premeeriti 1245 euro suuruse auhinnarahaga, tema järel poodiumile jõudnud Nurmik ning Tannbaum teenisid vastavalt 745 ning 565 eurot. Auhinnasaajate sekka mahtusid ka kahekordne Eesti meister Ave Lepik, tuntud rannavõrkpallur Annemar Neiland, endine tippkorvpallur Merike Anderson ning valitsev Eesti naiste netipokkeri meister Katri Käsper.

Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni (ETPF) poolt läbiviidavad tiitlivõistlused jätkuvad kolmapäeval, 27. märtsil kell 18:00, mil algab 250-eurose sisseostuga kahepäevane Pot Limit Omaha Hi-Low 8-max. Turniiripilet on võimalik soetada läbi Coolbeti pokkeritoa ning hiline registreerumine vältab selgi korral neli ja pool tundi. Turniiri võitja selgub neljapäeval, mil viiakse läbi ka EMV võistkondlik turniir.

2010. aasta märtsis asutatud ning Rahvusvahelise Võistluspokkeri Föderatsiooni (IMPF) liikmete hulka kuuluv enam kui 500 liikmega ETPF ühendab nii üle Eesti tegutsevaid ametlikke pokkeriklubisid kui eraisikutest pokkerisõpru. ETPF viib läbi live- ja online-pokkeri Eesti meistrivõistlusi, korraldab aasta parimate valimist, klubide karikavõistlust ning mitmesuguseid meelelahutuslikke üritusi. ETPF-i tegevust toetavad Chesterfield Poker Club, Optibet, Unibet, Coolbet, Win TV ning Jokker.ee.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Jaga
Kommentaarid