Päeva esimeses kohtumises Põhja-Ameerika meeskonna Complexity vastu mänginud FaZe Clan jättis eelnevate päevade rabeduse selja taha ning alistas turniiri kahe võiduga alustanud meeskonna veenvalt 2:0, võites mõlemad kaardid seisuga 13:6. FaZe Clan esines meeskondlikult väga stabiilselt ning kõik mängijad teenisid reitingu üle 1.00-i, mis tähendab positiivset panust iga liikme poolt.

Päeva teises mängus läksid omavahel vastamisi venelaste Virtus.pro ja maailma viies meeskond G2. Pärast esimesel kaardi lisaajal võetud 16:14 võitu, oli Virtus.pro ka heas seisus järgmises mängus, olles seisul 11:11 match point’i nimel võideldes paremas seisus kui vastasmeeskond. Mängu kui ka kohtumise lõppseisu otsustas aga otsustaval raundil toimunud vahejuhtum, kus Virtus.pro mängija Dzhami „Jame“ Ali arvuti ootamatult hangus ning suure tõenäosusega kaotas venelaste jaoks ülitähtsa vooru. Seejärel kaotati teine mängi 11:13 ning otsustavas mängus ei suutnud Virtus.pro enamat kuuest raundivõidust ning olid sunnitud minema kotte pakkima.

Video mängu otsustanud tehnilisest probleemist:

Päeva viimases mängus napsas omale kaheksanda veerandfinaalkoha Natus Vincere, kes alistasid brasiillaste paiN Gamingu kahes mängus 13:10 ja 13:9.

Kopenhaagenis toimuv Major turniir jätkub neljapäeval, kui esimeses veerandfinaalis lähevad kell 18.00 vastamisi Cloud9 ja Vitality. FaZe Clani teekond jätkub pärast seda mängu, kui orienteeruvalt kell 21.00 minnakse vastamisi tänavuse IEM Katowice turniiri võitja ja seni Majoril võitmatuna püsiva Team Spiritiga, kelle vastu pole FaZe sel aastal suutnud seni võita ühtegi mängu.

Finaalturniiri ülesehitus