Kahekordne maailmameister Tattar lõpetas viimase võistluspäeva tulemusega üks üle par’i ning tema lõpptulemuseks jäi kaks alla par’i.

Aasta esimesel Major`il saavutas esikoha Missy Gannon (-12), kes jõudis üldse karjääri esimese suurturniiri võiduni. Teine oli Eveliina Salonen (-7) ja kolmas Valerie Mandujano (-6).

„Vaatamata sellele, et seisin möödunud nädalal silmitsi erinevate väljakutsetega, sealhulgas väsimuse, seljavalu ja magamatusega, aga ka mõningate isiklike muredega, ma jätkasin võitlust,“ kirjutas Tattar võistluse järel Instagramis.

„Kirsiks tordil oli see, et ärkasin pühapäeval paistes hüppeliigeste ja palavikuga – nagu see nädal poleks mind juba piisavalt proovile pandud. Üks takistus ajas teist taga, kuid sain neist üle. Usun, et iga katsumus, millega silmitsi seisame, on võimalus, et kasvada ja arendada vastupanuvõimet. Seega, hoidke pea püsi, kel on käsil keerulised ajad,“ lisas mullu kõik neli suurturniiri võitnud Tattar.

Tattar läbis Texase turniiri avapäeval 18 rada 62 viskega ning jagas 4. kohta. Reede läbis ta 68 (8. koht), laupäeva 62 (7. koht) ja pühapäeva 66 viskega.

Teistest eestlannadest sai Kristi Unt 26. koha (+4), Kaidi Allsalu oli 28. (+8) ja Maria Liivamägi 47. (+11).

Tattarit kimbutas eelmisel nädalal Austinis toimunud võistlusel selja- ja kaelavalu. „Kui püüan mitte mõelda sellele negatiivselt, vaid võtta seda kui praegust olukorda. Nii see paraku on on. Üritan olukorrast parima välja pigistada,“ sõnas Tattar Texase võistluse eel Delfile.