Billbao haaras kohe avaveerandil mängu juhtohjad enda kätte ja esimesed kümme minutit lõpetati 28:22 eduseisus. Kodumeeskonna pideva kontrolli all jätkus ka mängu teine neljandik. Parimal juhul kasvas Bilbao eduseis üheksale silmale, avapoolaeg võideti 43:41.

Kolmandal veerandajal pääses kohtumist esimest korda juhtima ka Baskonia, kuid punkt-punkti duell jätkus ning viimase kümne minuti eel juhtis Raieste ja Kotsari koduklubi 63:59.

Pingeline heitlus jätkus neljandal veerandajal kuni mängu lõpuni. Üheksa sekundit enne kohtumise lõppu pääses vabaviskejoonele Codi Miller-McIntyre, kes viis külalismeeskonna 80:79 juhtima. Kuid mäng polnud sellega lõppenud. Viimasel rünnakul võttis ohjad enda kätte Kullamäe, kes saatis 0,9 sekundit enne lõpusireeni korvi tabava kolmepunktiviske, mis kindlustas Bilbaole 82:80 võidu.

Viimastes mängudes hiilgavas hoos Kullamäe oli üks Bilbao resultatiivsemaid ka pühapäeval, visates 23 ja poole mänguminutiga 13 punkti (kahesed 2/4, kolmesed 3/6). Lisaks kogunes tema statistikasse neli lauapalli, kolm resultatiivset söötu ja negatiivse poole pealt üks pallikaotus. Bilbao parim oli Sacha Killeya-Jones 22 punkti ja seitsme lauapalliga.

Baskonia eest sai kõvasti mänguaega ka Kotsar, kes kogus 18 minutiga statistikasse 14 punkti, kolm lauapalli, kaks resultatiivset söötu ja ühe vaheltlõike. Raieste platsile ei pääsenud. Baskonia resultatiivseim oli Miller-McIntyre 21 silmaga.

„See oli mäng, mille võinuks võita igaüks. Meil oli hea dünaamika, kuigi me ei alustanud nii nagu oleksime pidanud. Kehva alguse tõttu tõusis Bilbao enesekindlus. Teisel poolajal oli kohtumine üsna hästi meie kontrolli all, kuid viimase rünnaku lahendus oli nende poolt väga kvaliteetne, kuigi oleksime võinud paremini kaitsta,“ kiitis Baskonia peatreener Duško Ivanović Kullamäe võiduviset.

Bilbao tõusis ACB-s 11 võidu ja 15 kaotusega 11. kohale. Baskonia on täpselt nende ees 10., olles kogunud 14 võitu ja 12 kaotust. Kaheksas, viimane play-off’i viiv koht on kaheksa vooru enne põhiturniiri lõppu Baskoniast ühe võidu kaugusel.