Senise turniiri jooksul kaks mängu võitnud ja sama palju kaotanud FaZe Clan võitis kohtumise Brasiilia meeskonna vastu 13:8, 8:13, 13:8 ning tagas sellega koha täna toimuvale otsustavale kohtumisele, kus minnakse vastamisi Põhja-Ameerika meeskonna Complexity’ga. FaZe’i mängupilt oli paljude fännide jaoks murettekitav, kuid kui meeskond peaks täna kell 14:00 algava kohtumise võitma, on meil enese kogumiseks kolm päeva aega.

Päeva teistes kohtumistes selgitati välja veel kaks meeskonda, kelle jaoks turniir kolmanda mängupäevaga lõppes. Lisaks Imperialile pakkisid kotid ka Taani meeskonnad Heroic ja Ecstatic. Võistluse eelturniiril ja avapäeval head mängu näidanud Heroic tunnistas maailma edetabeli 31. real paikneva paIN Gamingu 2:0 paremust, brasiillased võitsid kaardid seisudega 13:6 ja 13:9, jättes taanlastele vähe võimalusi.

Turniirile pääsuga end juba mõneti ületanud Ecstatic pistis rinda maailma viienda meeskonna G2’ga, kellelt võeti vastu 1:2 (7:13, 13:11, 8:13) kaotus. Seejuures tuldi võidetud mängus välja1:8 kaotusseisust, kuid sellest ei piisanud ühe maailma parima meeskonna elimineerimiseks.

Kohtumistes, mis otsustasid finaalturniirile pääsejad, väljusid võidukalt Cloud9, Vitality ning Eternal Fire. 2:1 seisuga võidetud kohtumiste suurima üllatuse valmistas turniiri must hobune, türklaste Eternal Fire, kes alistas play-off’idesse pääsemiseks Counter-Strike’i viimase kolme Majori võitjad. Kui eelnevatel päevadel tehti selg prügiseks nii Vitalityl kui ka FaZe Clanil, siis laupäeval võeti venelaste Virtus.pro skalp. Cloud 9 saatis viimasele mängupäevale võitlema Natus Vincere, Vitality võitis Robin „ropz“ Kooli järgmist vastast Complexityt.

Tänane mängukava:

Tänaste mängude otseülekanne: