Kalev/Cramo alustas mängu võimsalt, kasvatades kiirelt eduseisu kahekohaliseks. Kodumeeskond püsis avaveerandil siiski kenasti mängus ning esimesele pausile mindi Cramo 26:17 juhtimisel. Teine veerandaeg kulges sarnaselt esimesele külalisvõistkonna taktikepi all. Minut-minuti haaval käristati vahet suuremaks, mistap juhiti teise poolaja eel juba 48:33.

Väike Kalev ei visanud püssi põõsasse. Kolmas veerandaeg võideti numbritega 23:16, millega vähendati kaotusseis viimase kümne minuti eel kaheksale punktile. Kui neljanda veerandaja esimestel minutitel püsis kodumeeskond veel haardeulatuses, siis mängu lõpuminutitega võttis Kalev/Cramo siiski oma, kirjutades tabelisse 84:66 võidu.

Kalev/Cramo resultatiivseimaks tõusis Manny Suarez, kes viskas 18 punkti ja noppis kaheksa lauapalli. Mikk Jurkatamm ja Ben Shungu toetasid teda 14 silmaga. Tallinna Kalevi parim oli Mark- Andreas Jaakson 14 punktiga.

Kalev/Cramo lõpetas põhiturniiri 29 võidu ja ühe kaotusega, mis andis neile kindla esikoha. Eesti-Läti liiga play-off´is minnakse vastamisi Pärnu Sadamaga. Tallinna Kalev suutis põhihooaja 30-st mängust võita vaid neli, mis ei andnud enamat kui liigatabeli viimane ehk 16. koht

Enne mängu:

Liigatabelis on Kalev/Cramo (28–1) kindlalt esikohal ja Kalev/Snabb (4–25) viimasel ehk 16. tabelireal.

Põhiturniiri võidu kindlustanud Kalev/Cramo läheb Kalev/Snabbiga vastamisi ka Eesti meistriliiga veerandfinaalseerias.

Hooaja esimese omavahelise kohtumise võitis Kalev/Cramo tulemusega 98:51.

„Mis siin öelda, meie jaoks on see kontrollmäng. Seda enam et sama meeskonna vastu peame need tähtsamad mängud ka mängima. Peame vaatama, kuidas see tohutult pikk paus vahepeal üldse mõjub meile,“ rääkis Kalev/Snabbi peatreener Kalle Klandorf enne kohtumist.