22-aastane Selevko, kes oli lühikava järel 12., kogus vabakavas karjääri paremuselt teise punktisumma 163,49 (isiklik rekord on EM-il saadud 166,94 punkti).

EM-il hõbemedali võitnud Selevko koondtulemuseks oli MM-il 247,57 punkti. Senine Eesti meeste parim tulemus MM-ilt kuulus tema vennale Mihhailile, kes 2022. aastal platseerus Montpellier’s 15. kohale. Enne Mihhaili kuulus vastav rekord jällegi Aleksandrile, kes 2021. aastal tuli Zagrebis 16. kohale. Margus Hernits oli oma parimal MM-il 1998. aastal Minneapolises 18.

Selevko suurem eesmärk oli lõpetada kümnendal kohal, mis oleks järgmise aasta MM-ile taganud Eesti meestele kaks stardikohta - selle saavutamisest jäi tal puudu 2,08 punkti.

„Olen üsna väsinud ega teinud täna enda parimat sooritust. Aga üldiselt olen ikkagi õnnelik,“ vahendab Selevko kommentaari ERR-i spordiportaal. „Tahtsin teha neljast lutz’u, aga ebaõnnestus.“

„Medalivõit [EM-il] tegi võistlemise natuke keerulisemaks, aga samas olen tiitlivõistlustel nüüd enesekindlam. Ma ei ole enam nii stressis ja suudan võistluspingega paremini toime tulla. Järgmiseks hooajaks tahan neljakordse lutz’u stabiilsemaks saada ja panna vabakavasse veel ühe neljase.“

Kuldmedali võitis 19-aastane USA talent, kaks aastat tagasi Tallinnas juunioride maailmameistriks kroonitud Ilia Malinin, kes lühikava järel oli kolmas. Tema vabakava 222,79 punkti tähistasid maailmarekordit, mis varem kuulus Nathan Cheni nimele. Kahe kava kokkuvõttes sai Malinin 333,76 punkti, senisest isiklikust rekordit 19 punkti enam.

Karjääri kolmanda MM-hõbeda teenis jaapanlane Yuma Kagiyama (309,65). Pronksi ja ühtlasi karjääri esimese MM-medali võitis lühikava järel alles 19. kohta hoidnud prantslasest valitsev Euroopa meister Adam Siao Him Fa (285,39).