Aron (Hitech) alustas sõitu kvalifikatsioonis kätte võidetud kuuendalt kohalt. Kuigi ta paigalt kõige kiiremini minema ei saanud, tegi ta erinevalt paljudest konkurentidest puhta sõidu ning jäi alla vaid ühele mehele, eile kohtunike otsusega sprindisõidu võidust ilma jäänud prantslasele Isack Hadjarile (Campos Racing), kes enne tänast hoidis punktitabelis alles 13. kohta, tõustes nüüd neljandaks.

Aron langes võistluse teisel ringil korraks seitsmendaks, kuid kerkis tänu kaasvõistleja sõiduveale viiendal ringil tagasi kuuendaks, järgmisel ringil hollandlasest Richard Verschoorist (Trident) möödudes ka viiendaks.

Seitsmendal ringil käivitati rajal esimest korda virtuaalse turvaauto režiim, sest 13. kurvis oli auto murule parkinud Paraguay sõitja Joshua Dürksen (PHM AIX Racing). Režiimi lõppedes möödus Paul Aron Barbadose piloodist Zane Maloneyst (Rodin Motorsport) ja kerkis neljandaks.

Kümnendal ringil käis Aron koos teiste liidergrupi meestega boksis rehve vahetamas ja langes 13-ndaks, kuid oli selge, et tema tegelik koht on palju kõrgem. Viimaste ringideni püsisid eesotsas mehed, kes lootsid sõidu lõpuni punaste lippudega sõidu peatamist, et teha n-ö „tasuta boksipeatus“ - avantüür, mis end siiski ära ei tasunud.

Üks virtuaalse turvaauto režiim, mis muutus peagi päris turvaauto rajale tulekuks, oli sõidus veel, kui 11. ringil tegi avarii kuuendat kohta hoidnud norralane Dennis Hauger (MP Motorsport), lõhkudes vedrustuse ja tagatiiva. 16. ringil, kui Haugeri masin tõstukiga minema oli viidud ja rada puhastatud, läks jälle võidusõiduks. Selleks hetkeks oli Aron kerkinud 13. kohalt üheksandaks ning jälitas „Itaalia imelapseks“ peetavat Andrea Kimi Antonellit.

21. ringil pääses Aron mööda nii Antonellist kui ka britist Taylor Barnardist (PHM AIX Racing), võttes sisse seitsmenda koha. Tol momendil võis juba võistlejaterivi ja boksipeatuse teinute hulka vaadates arvata, et Aron Hadjari järel teisena lõpetab. Viimased eesotsas sõitnud mehed pöörasid lõpuks boksi eelviimase ringi eel, mil Hadjar pääses sõitu juhtima ning Aron jäi temast 4,7 sekundi kaugusele. Finišis kaotas Aron Hadjarile 4,4 sekundiga.

Aronile oli see kolmas poodiumikoht senise kuue võistlussõidu jooksul. Hooaja avaetapil Bahreinis lõpetas ta põhisõidu kolmandal kohal, Saudi Araabias oli sprindisõidu teine.

F2 sarjas tuleb nüüd pisike paus. Neljas etapp peetakse alles 18.-19. mail Imolas.

F2 punktitabel peale kolme etappi ehk kuut sõitu:

1. Zane Maloney 62

2. Paul Aron 48

3. Dennis Hauger 41

4. Isack Hadjar 34

5. Kush Maini 33