Reedese mängupäeva esimeses pooles läksid omavahel vastamisi meeskonnad, kes olid seni suutnud alagrupimängude jooksul võita ühe mängu. Esimestes kohtumistes läksid omavahel vastamisi Virtus.pro jja Heroic, samaaegselt mängisid omavahel ka G2 ja Cloud9. Mõlemast mängust väljusid võidukalt vene meeskonnad - Virtus.pro alistas avapäeval maailma parima meeskonna FaZe Clani seljatanud Heroicu seisuga 13:6, Cloud9 võttis maailma viienda meeskonna G2 vastu 13:9 võidu.

Seejärel läksid võistlustulle võistlust konarlikult alustanud maailma esikolmiku meeskonnad FaZe Clan ja Vitality. Kui Vitality suutis brasiillaste Imperiali vastu võtta 13:9 võidu, siis FaZe Clan kaotas Türgi meeskonnale Eternal Fire koguni 1:13 ning ei paistnud kohtumise jooksul kordagi konkurentsis olevat. Kuigi eestlane Robin „ropz“ Kool oli meeskonna parim mängija, jäi ka tema sooritus väga nõrgaks, lõpetades mängu seitsme tapmise ja kaheteistkümne surmaga, mis andis möödunud aasta paremuselt kolmandale Counter-Strike’i mängijale madala 0.81 reitingu.

Päeva teises pooles selgitati kolmemänguliste seeriatega välja suurturniiri esimesed finaalturniirile pääsejad ja väljajääjad. Võitmatute meeskondade kohtumistes kindlustas pääsu finaalturniirile Team Spirit, kes alistas Natus Vincere 2:1 (13:16, 13:9, 13:7). Teine otsustav mäng aga sedavõrd pingelist mängupilti ei pakkunud, MOUZ hävitas Complexity kahes mängus, lastes ameeriklastel võita vaid kolm raundi võites seeria seisudega 13:1 ja 13:2.

Turniirilt langesid välja Brasiilia meeskond FURIA ning Mongoolia tiim TheMongolz, kes kaotasid alagrupiturniiril kõik kolm mängitud kohtumist. Seisuga 1:2 lõppenud seeriates kaotasid brasiillased Taani meeskonnale ECSTATIC ning mongolid brasiillaste paIN-ile.

Täna selgitatakse veel kolm edasipääsejat ja väljalangejat, ohutsoonis olev FaZe Clan peab täna kell 14:00 algava kohtumise Imperiali vastu võitma või lõppeb turniir maailma reitinguedetabelit juhtiva meeskonna jaoks juba täna.

Tänane kava: