Tallinnas Chesterfield Poker Clubis toimunud kahepäevasest turniirist võttis osa 39 mängijat, kellest 13 sooritas ka korduva sisseostu (re-entry). Avapäeva järel juhtis võistlust Marius Morel, edestades napilt Robert Relanderit ning Henrik Puijat. Finaali alguses suutis Morel küll liidriohje hoida, kuid mängu arenedes läks initsiatiiv Kunmanile ning teist päeva kaugelt väikseima punktisummaga alustanud Bahtijar Kulijevile. Nemad kaks selgitasid omavahel ka turniiri võitja.

Esikohaduell algas Kunmani 3 : 1 eduseisuga, kuid Kulijev avaldas tugevat vastupanu ja suutis korraks ka ise juhtima minna. Lõpp kuulus siiski Kunmanile, kelle hinnangul tagas talle edu vastasest aktiivsem mäng. „Tegelikult oli mul lõppmängus üsna vilets jooks ja Kulijevil tõenäoliselt isegi paremad kaardid. Minu õnneks foldis ta liiga palju ja andis mulle sellega olulise eelise,“ märkis Kunman, kelle varasemad tiitlivõidud pärinevad Pot Limit Omaha ja Pot Limit Omaha Hi-Low’ turniiridelt.

Kunman teenis 3550, teiseks tulnud Kulijev 2415 ja kolmanda koha saavutanud Robert Relander 1750 eurot. Avapäeva liider Marius Morel lõpetas neljandana ja Henrik Puija oli viies. Viimastena pääsesid auhinnasaajate sekka vanameistrid Henri Käsper ja Hanno Kerem. Mitmekülgseid mänguoskusi nõudev 8-Game koosneb kaheksast erinevast mänguformaadist (2-7 Triple Draw, limit Hold’em, Omaha Hi-Low, Razz, Seven Card Stud, Stud Hi-Low, no limit Hold’em ja pot limit Omaha) ning on seetõttu populaarne just suurte kogemustega mängijate seas.

2010. aasta märtsis asutatud ja Rahvusvahelise Võistluspokkeri Föderatsiooni (IMPF) liikmete hulka kuuluv enam kui 500 liikmega ETPF ühendab nii üle Eesti tegutsevaid ametlikke pokkeriklubisid kui ka eraisikutest pokkerisõpru. ETPF viib läbi live- ja online-pokkeri Eesti meistrivõistlusi, korraldab aasta parimate valimist, klubide karikavõistlust ning mitmesuguseid meelelahutuslikke üritusi. ETPF-i tegevust toetavad Chesterfield Poker Club, Optibet, Unibet, Coolbet, Win TV ning Jokker.ee.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Jaga
Kommentaarid