Otse põhiturniirile 64 parema sekka oli koht olemas Nelli Differtil ja Irina Embrichil. Alagrupiturniirilt jõudis põhivõistlusele Erika Kirpu, kes kõik kuus matši võitis. Alagrupiturniiriga lõppes Veronika Zuikova võistlus.

Kristina Kuusk, Julia Beljajeva ja Katrina Lehis vajasid veel lisamatše. Kuusk alistas otsustavas kohtumises USA sportlase Charlene Kai Yan Liu 15:12. Beljajeva oli hiinlannast Dong Yangist parem 13:9. Lehis pidas lisaks kaks kohtumist, võites Hitomi Nishiokat (Jaapan) 15:9 ja Jiayu Zhao’d (Hiina) 12:6.

Põhiturniir peetakse laupäeval. Kuusk kohtub avaringis poolatari Martyna Swatowska-Wenglarczykiga. Kirpu vastaseks on Aube Vandingen (Belgia) ja Embrichi vastaseks Caiyao Wu (Hiina). Edu korral lähevad Kirpu ja Embrich teises ringis omavahel kokku. Ka Kuusk on samas tabelipooles ehk parimal juhul pääseb eestlannade kolmikust veerandfinaali vaid üks.

Differtit ootab esimeses ringis ees itaallanna Federica Isola. Lehis hakkab vehklema Dar Hechtiga (Iisrael) ja Beljajeva Sihan Yu’ga (Hiina).

Hiina etapi kõige kaalukamaks võistluseks Eesti jaoks on pühapäevane võistkonnavõistlus. Pariisi olümpiamängude unistuse elushoidmiseks peab naiskond turniiri võitma ja lootma, et Ukraina ei saa veerandfinaalist edasi.