Mängu avaveerandi võitis Tartu tulemusega 22:19 ning poolajavileks kasvatas Märt Rosenthalita mängiv kodumeeskond edunumbrid 34:28-le.

Teine poolaeg kuulus aga selgelt külalistele - Kalev pääses otsustava perioodi alguseks ette 53:50 ja läks siis 10:2 vahespurdi järel juba selgelt oma teed. Lõpuks kuulus teine mängupool Kalevile tulemusega 49:29.

Kalevi mänguvankrit vedasid kaks meest: Ben Shungu viskas 21 (sh kolmesed 5/5) ja Severi Kaukiainen 19 punkti (kolmesed 5/7).

Tartu parimana kogus Rinalds Malmanis 18 punkti ja üheksa lauda. Davis Rozitis lisas 13 silma.

Kalev sai juba 20nda järjestikuse võidu. Põhiturniiril esikoha kindlustanud kalevlastel on nüüd tabelis 28 võitu ja üks kaotus. Tartu Ülikool (19-11) lõpetab põhihooaja viiendal kohal.

Mängu eel

Ühisliigas on Kalev/Cramo (27-1) juba esikoha kindlustanud. Eesti klubidest järgmine on just Tartu Ülikool (19-10), kes hoiab tabelis viiendat kohta. Ka Tartu Ülikooli puhul on selge, et nad lõpetavad põhihooaja viiendal kohal.

Tartu Ülikool Maks & Mooritsa abitreeneri Olari Naritsa sõnul soovib meeskond võtta põhiturniiri viimasest mängust maksimumi. „Cramo on terve hooaja hästi mänginud ja see on meie jaoks viimane võimalus proovida oma asju liiga liidri vastu enne play-off’ide algust. Järgmisel nädalal mängime veerandfinaali nii ENBLis kui Eesti-Läti liigas ja igal juhul tahame saada head emotsiooni nendeks mängudeks. Cramoga oleme sel hooajal kahel korral kohtunud ja pidanud võitlusega alla vanduma. Tahame kodupubliku ees küll nende võiduseeriale punkt panna, aga selge on ka see, et meil on pisut suurem fookus oma asjadel, nagu sellel hetkel hooajal ka peaks olema. Loodame, et paljud korvpallisõbrad tulevad reede õhtul mängule kaasa elama ja saame pakkuda korraliku eelvaate sellele, mida võib sel hooajal loota neis mängudes, kus juba ka edasipääs või medalid laual on,“ sõnas Narits.

Tartu poolel ei tee kaasa Märt Rosenthal ja Aaron Menzies.