Zalgirio Arenal toimunud kohtumist oli jälgima tulnud enam kui 2000 Eesti korvpallifänni. Mängu alustas paremini Baskonia, kui avaveerandi keskpunktiks saadi sisse 15:9 eduseis. Neljandiku teises pooles näitas ladusamat mängu aga Žalgiris ning 16:2 vahespurdi toel mindi teisele veerandajale vastu kodumeeskonna 25:17 juhtimisel. Žalgirise domineerimisel jätkus ka teine veerandaeg. Kui parimal juhul kasvatas Leedu klubi vahe 16-punktiliseks, siis avapoolaeg lõpetati 48:34 juhtimisel.

Kolmandal veerandajal sai Baskonia paremini mängu sisse. Minut-minuti haaval vähendati kaotusseisu, kuid seisul 58:51 pani Žalgiris taas sisse järgmise käigu, kasvatades otsustava neljandiku eel vahe 14-punktiliseks. Mängu viimase 10 minutiga Baskonia enam Žalgirisele ohtlikuks ei saanud. Eduseisust suudeti kinni hoida ning võit kirjutati tabelisse tulemusega 94:76.

Võitjate resultatiivseimaks tõusis Keenan Evans, kes viskas 20 punkti, noppis kaks lauapalli ja andis neli resultatiivset söötu. Baskonia parim oli Codi Miller-McIntyre 16 silmaga. Kotsar teenis mänguaega veidi üle 12 minuti ja viskas selle ajaga seitse punkti, korjas ühe lauapalli ja jagas ühe korvisöödu. Raieste platsile ei pääsenud.

Baskonia jätkab Euroliigas 16 võidu ja 14 kaotusega üheksandal kohal, mis viiks meeskonna play-in mängudele. Otse play-off´i viiv kuues koht on Hispaania klubist neli kolm enne põhihooaja lõppu hetkel veel kahe võidu kaugusel. Žalgiris on 13 võidu ja 18 kaotusega 15.