Eesti ja Poola vahelises sõelmängus kõlab avavile Eesti aja järgi 21.45. Kohtumise võitjat ootab teisipäeval ees duell EM-pileti peale Walesi või Soomega.

Poola koondise esitused pole viimasel ajal olnud just parimad. Möödunud valiksarjas võideti kaheksast kohtumises vaid kolm. Seejuures tunnistati võõral väljakul ka Moldova paremust. Endine koondise loots Franciszek Smuda rahustas neljapäevase mängu eel aga fännid maha, rääkides kodumaa meediale, et Eesti vastu pole neil vaja midagi karta.

„Ma ei tunne selle kohtumise eel mitte rahu, vaid topeltrahu. Me ei peaks isegi endalt küsima, kas saame Eestiga hakkama. Varem arutlesime sarnaste kohtumiste eel, mitu väravat me neile lüüa suudame. Mina mõtlen endiselt tänase mängu eel nii. Meil on palju paremad mängijad, mistõttu pole muretsemiseks põhjust,“ analüüsis ta.

Smuda on kindel, et lisaks Eesti alistamisele suudetakse teisipäeval üle mängida ka Wales või Soome. Sarnast libastumist, nagu juhtus Poolal Moldova vastu, tema hinnangul teistkordselt ette ei tule. „Pärast kaotust Moldovale mõtlesin, kas see tõesti juhtus päriselt. Seda oli raske uskuda,“ lisas ta.