Anttila teenis Austinis karjääri esimese suurturniiri võidu. Kolm võistlusringi lõpetas ta tulemusega 27 alla par´i, millega ta edestas teiseks ja kolmandaks tulnud Kyle Kleini ja Calvin Heimburgi vastavalt ühe ja kahe viskega.

Anttila tunnistas Yle-le antud intervjuus, et on sihtinud karjääri esimest esikohta juba mitu aastat. Ta oli sellele lähedal ka nädal varem, kui saavutas Waco Openil teise koha, kaotades võitjale vaid ühe viskega.

„Väga hea tunne oli võit lõpuks kätte saada. See on olnud mu pikaajaline eesmärk, mida pole julgenud isegi kõva häälega välja öelda. Olen selle nimel palju tööd teinud,“ rääkis Anttila.

Soome kettagolfar loodab, et tema võit aitab kaasa spordiala populariseerimisele. „Usun, et paljud on aru saanud, et discgolf ei ole ammu enam mingi naljaasi. Seda mängitakse väga tõsiselt ja see on paljudele elukutse. Selle spordialaga saab väga hästi ära elada,“ jätkas Anttila.

Vaatamata sellele, et USA discgolfi profituur on koht, kus jagatakse suurimaid auhinnarahasid ja kus osalevad maailma parimad mängijad, jääb see riigis teiste spordialade varju.

„USA suuri liigasid ja discgolfi ei saa kuidagi kõrvutada, kuid see spordiala kasvab siin iga aastaga. Ameerika Ühendriigid on discgolfi meka, mistõttu saab DGPT tuuri võrrelda näiteks jäähoki profiliiga NHL-iga,“ lisas soomlane.