Eelmisel neljapäeval tegi JYP-i kodulehel avaliku pöördumise klubi juhatuse esimees Jukka Seppänen, kes tunnistas et lõpptulemus - eesmärk oli lõpetada põhihooaeg kuue parema seas, kuid jäädi 15 meeskonna seas 13. kohale - oli kõikide mõõdikute järgi läbikukkumine. Ta tunnistas, et vahetult enne jõule toimunud pea- ja abitreeneri vahetus, mis tuli avalikkusele suure üllatusena, oli tema isiklik möödalask.

„Põhjused olid asjakohased, kui ajastus oli totaalselt vale. See oli minu valearvestus,“ pihtis ta. Uus peatreener Mikko Heiskanen kahjuks värsket hingamist ei toonud. Vastupidi: kõik läks allamäge. Järgmisel kuul peale treenerite vahetust loobus Rooba isiklikel põhjustel kaptenipaelast.

„Põhjuseid, miks hooaeg kiiva kiskus, oli nii palju, et neid võikski jääda ette lugema. Kõige tähtsam oli see, et klubi juhtkond ja treenerid ei leidnud ühist nägemist, kuidas meeskond peaks mängima ja võitma. See kulmineerus treenerite vahetusega. Puhtalt tulemustele otsa vaadates võib öelda, et see vahetus ei õnnestunud,“ vaatas Rooba toimunule tagasi.