Endine Pittsburgh Penguinsi mängumees Koltsov hukkus eile Miamis, kus peetakse hetkel WTA 1000 kategooria tenniseturniiri.

Poola suurim spordileht Przeglad Sportowy kirjutab tuginedes Valgevene ja Venemaa meediale, et endine hokimees sooritas enesetapu. Väljaanne viitab Miami politsei pressibüroo informatsioonile.

Politsei sai Collins Avenue`le väljakutse 18. märtsil kell 12.39, kui üks mees oli rõdult alla hüpanud.

„Miami-Dade politseijaoskonna mõrvaüksus on alustanud Konstantin Koltsovi väidetava enesetapu uurimist. Kuritegu ei kahtlustata. Ühtegi kahtlast asjaolu ei ole tuvastatud,“ seisab politsei pressiteates.

Aastatel 2002-2006 NHL-i klubi Pittsburgh Penguinsi esindanud Koltsov võitis 2008. aastal Ufaa Salavat Julajevi ridades Venemaa meistritiitli ning töötas viimastel aastatel samas klubis treenerina.

Valgevene koondises osales Koltsov muu hulgas ka kahel olümpial (2002 ja 2010) ning üheksal MM-il.

Koltsov külastas viimastel aastatel regulaarselt erinevaid tenniseturniire, kus Sabalenka mängis. 2022. aasta Instagrami postituses kirjeldas Sabalenka oma elukaaslast kui „maailma parimat meest“, kes „teeb mind õnnelikuks iga päev“.

People’i andmetel olid Sabalenka ja Koltsov koos alates 2021. aasta juunist.

Miami tenniseturniiri korraldajad teatasid teisipäeval, et Sabalenka jätkab võistlemist, kuid valgevenelanna pressikonverentse ei anna.

Konstantin Koltsov ja Arõna Sabalenka.

Jaga
Kommentaarid