Drelli debüüt leidis aset Chicago Bullsi kodumängus Los Angeles Clippersiga, mille eestlase tööandja kaotas 111:126.

Eesti koondislane sai kohtumise lõpus mänguaega kaks minutit ja 53 sekundit ning kogus selle ajaga kaks punkti (kahesed 1/1, kolmesed 0/1), ühe lauapalli ja kaks resultatiivset söötu.

Päev hiljem aitas ta NBA G-liigas Windy City Bullsi 98:94 võidule College Park Skyhawksi üle. Drell viskas võidumängus 23 punkti ja noppis üheksa lauapalli.

Kohtumise järel andis ta otse-eetris intervjuu, kus mängumehelt uuriti mõistagi ka NBA debüüdi kohta. Drell tõdes, et viimane nädal on möödunud väga kiirelt.

„Iga mäng annan endast 100%. Mul pole vahet, kas see on teise liiga mäng Eestis või NBA kohtumine. Mina püüan alati sama keskendunud olla,“ rääkis ta.

Drell oli varasemalt öelnud, et NBA debüüt oleks Eesti jaoks rahvuspüha. „See ongi,“ kostis korvpallur intervjueerija meenutuse peale.

„See oli suurepärane,“ meenutas ta debüüti. Drellil jäi kripeldama ainult esimene möödavisatud kaugvise. „Ma ei suuda unustada oma esimest viset. Olin närvis ja tahtsin selle kiirelt selle kaelast saada. See oli minu, mu pere ja kogu Eesti jaoks eriline päev.“

NBA G-liigas on Windy City võitnud nüüdseks kolm kohtumist järjest. Drelli sõnul on hea vormi saladuseks ühtne meeskond. „Me oleme üks tiim ja ühtne löögirusikas. Igaüks on valmis teiste heaks kõike andma.“

Windy City hooaeg jätkub ööl vastu 23. märtsi Capital City Go-Go vastu. Chicago Bulls tuleb NBA-s platsile ööl vastu teisipäeva, kui võõrustatakse Portland Trail Blazersit.