Kalev alustas mängu hästi ja pääses avaveerandil korraks juba 12 punktiga juhtima, kuid esimeseks vaheajaks olid kodumeeskonna edunumbrid kahanenud 26:21-le. Teisel perioodil hoidsid kalevlased külalised vaid kuue punkti peal ning kasvatasid eduseisu juba 19-punktiliseks (46:27)

Kolmandal veerandil kärises vahe veel suuremaks ning otsustava perioodi eel oli seis 65:41. Lõpuvile kõlades näitas tabloo kodumeeskonna 21-punktilist võitu, 81:60.

Ühtlaselt mänguaega jaganud Kalevi resultatiivseim oli Manny Suarez, kes tõi 15 minutiga 18 punkti ja võttis kuus lauapalli. Kregor Hermet lisas 13 silma ja 9 lauda, Rauno Nurger ja Grant Shephard kogusid mõlemad 11 punkti.

Põhiturniiri võidu kindlustanud Kalev sai turniiritabelisse ühe kaotuse kõrvale juba 27. võidu. Põhihooaja viimase mängu pidanud Ventspils (20-10) jätkab neljandal kohal. Tartu Ülikool Maks&Moorits on neist kahe võidu kaugusel.

Kalevi järgmine vastane on võõrsil just Tartu Ülikool, pärast seda jääb Eesti meistril mängida veel Tallinn Kalev/Snabbiga.

Mängu eel:

Viimases Riia VEFiga mängus säranud Leemet Böckler: „Ootame terve tiimiga täissaali homseks mänguks, sest kodupubliku ees on alati eriline mängida ning see aitab vastaste elu raskeks teha. Kodupubliku ees oleme pika hooaja peale ainult ühe kaotuse saanud, aga pakime viimaseks kodumänguks meie karukoopa täis ning ärme lase Ventspilsil meie tuju rikkuda!“

Kindlasti jäävad Kalevil eemale raskemalt vigastatud Hugo Toom ja Mihkel Kirves, pisivigastusi ravivate Tanel Kurbase ja Janis Berzinsi mängimine selgub mängupäeval.

BC Kalev/Cramo on põhiturniiri viimaseks mänguks kutsunud saali läbi aegade meeskonda esindanud korvpallurid, et avaldada au tiimi eest väljakule jooksnud mängijatele ning pakkuda neile üks tore kokkutulek. Ligi pooled kutsutud aktiivsetest ja mitteaktiivsetest mängijatest on hetkeseisuga saali tulemas.