United läks kohtumist 10. minutil tänu Scott McTominay tabamusele juhtima. Vaheajale mindi aga Liverpooli 2:1 eduseisus, sest avapoolaja lõpus said jala valgeks Alexis Max Allister ja Mohamed Salah.

Manchesteri klubi tuli koduväljakul raskest seisust välja normaalaja lõpus, kui võrku sahistas Antony. Normaalaja lõpus oli veel Liverpoolil võimalus mäng võita, aga Harvey Elliotti löök maandus postis.

Lisaajal läks taas Liverpool matši juhtima. Sedapuhku lõi Elliott peale ja pall lendas Harry Maguire’ põrkest väravasse. United pööras aga viimase kümne minutiga kohtumise enda kasuks. 3:3 väravale tegi eeltöö McTominay, kes Liverpooli söödu vahelt lõikas ja Marcus Rashfordile resultatiivse söödu andis.

Liverpool jahtis lõpuminutitel veel võiduväravat. Kui 120 minutit oli täis tiksunud, oli külalistel nurgalöök kasutada. Nurgalöögi jätkuolukorrast sai United võimaluse kiirrünnakuks, pika spurdi teinud Alejandro Garnacho andis trahvikastis söödu Amad Diallole, kes mänguvahendi posti põrkest võrku saatis. 4:3 võiduvärava löönud Diallo saadeti seejärel platsilt minema, sest tabamust tähistades särgi seljast võtmisega sai ta teise kollase kaardi.

Poolfinaalpaarid on selged

Pühapäeval oli võidukas ka Londoni Chelsea, kes seljatas koduväljakul tulemusega 4:2 Leicester City. Chelsea võitis avapoolaja Marc Cucurella ja Cole Palmeri väravatest 2:0.

Teise poolaja alguses tegid Axel Disasi omavärav ja Stephy Mavididi tabamus seisuks 2:2. Chelsea jõudis võiduni lõpuks üleminutitel. 92. minutil sahistas võrku Carney Chukwuemeka ja kaheksandal üleminutil Noni Madueke.

Chelsea kohtub poolfinaalis Manchester Cityga, kes sai laupäeval 2:0 jagu Newcastle Unitedist. Mõlemad väravad lõid Bernardo Silva.

Unitedi vastaseks on FA karikasarja tänavune suurim üllataja Coventry City. Inglismaa esiliigas palliv klubi lülitas konkurentsis Wolverhamptoni. Coventry sai võõrsil 3:2 võidu, kusjuures veel 90. minutil juhtis Premier League’i meeskond 2:1. Ellis Simmsi ja Haji Wrighti väravad vastavalt 97. ja 100. mänguminutil tõid aga Coventryle väga magusa võidu.

FA karikasarja poolfinaalid mängitakse 20. ja 21. aprillil.