Pühapäevase ühisstardi sõidu lõpetas seitsmel trahviringil käinud Tomingas 29. kohal. Ta kaotas etapi võitnud prantslannale Lou Jeanmonnot’le 3.28,1-ga.

Hooaja kokkuvõttes tegi Tomingas aga Eesti laskesuusatamise ajalugu. Ta lõpetas MK-sarja üldarvestuses 23. kohal, millest paremat pole taasiseseisvunud Eesti ajal suutnud ükski kaasmaalane. Senine tipptulemus kuulus Eveli Sauele, kes oli hooaegadel 2007/2008 ja 2010/2011 kokkuvõttes 27.

Tomingas kogus hooajaga 303 punkti. Regina Ermits oli 48. (75 p), Susan Külm 68. (34 p) ja Johanna Talihärm 90. (4 p).

Tominga enda varasem parim tulemus pärines eelmisest aastast, kui ta oli kokkuvõttes 46. Siis kogus ta 101 punkti. Selle saldo tegi ta äsja lõppenud hooajal üle juba enne jõule.

Laskesuusataja jõudis tänavu MK-sarjas kahel korral esikümnesse, parimaks tulemuseks oli eelmise nädala USA-s Soldier Hollow’s toimunud jälitussõidu kuues koht. Lisaks oli ta kahel korral 11., jõudis stabiilselt 20 sekka ning pääses hooaja kõikidesse ühisstardiga võistlustele. MM-il jõudis ta samuti kahel korral esikümnesse (jälitussõidu 10. ja mass-stardist sõidu 8. koht). Hooaja parimaks saavutuseks oli Eesti naiskonna neljas koht Nove Mestos toimunud MM-il.

Naiste rahvuste karika üldarvestuses triumfeeris Prantsusmaa 8719 punktiga. Neile järgnesid Norra (8376 p) ja Rootsi (8295 p). Eesti naised olid kokkuvõttes 12. (5206 p). Kümnendal kohal olnud Poolast (10. koht tagab uueks hooajaks viis kohta MK-sarja) jäi lahutama 436 silma.

Kaks meest punktidel

Meeste MK-sarja hooaeg lõpetatakse samuti pühapäeval Canmore’is toimuva ühisstardist sõiduga. Seal ükski eestlane ei osale.

Eesti meestest jõudsid tänavu ainsana punktidele Kristo Siimer ja Rene Zahkna. Siimer oli 30 silmaga hooaja kokkuvõttes 63., Zahkna 22.

Hooaja üldvõidu on juba kindlustanud norralane Johannes Thingnes Bö. Teisel kohal lõpetab kindlasti tema vanem vend Tarjei. Üldse kuuluvad esikuuikusse ainult norralased: vendadele Bödele järgnevad Johannes Dale-Skjevdal, Sturla Holm Lagreid, Vetle Sjaastad Christiansen ja Endre Strömsheim.