Kahe Nõmme klubi kohtumise esimene poolaeg möödus võimalustevaeselt. Kui teisest poolajast oli kümmekond minutit mängitud, kukkus trahvikastis Kalju ründaja Alex Matthias Tamm. Peakohtunik Jagnar Jakboson vilistas esialgu Alexander Bergmanile vea ja määras Kalju kasuks penalti. Siis sekkus aga VAR, kes kutsus peakohtuniku olukorda üle vaatama. Jakobson läks ekraani juurde, otsustaski ümber ja määras hoopis Tammele simuleerimise eest kollase kaardi.

Teisel poolajal olid omad võimalused ka Nõmme Unitedil, aga kumbki meeskond siiski väravateni ei jõudnud. United tegi kokku seitse pealelööki, Kalju 13. United ei saanud raamidesse ühtegi lööki, Kaljul läks postide vahele kaks sooritust.

Viik tähendas, et Premium liiga debütant United avas tänavuse punktiarve. Ühe punktiga tõusid nad kaheksandaks. Kaljul on kolme mänguga koos seitse punkti, mis annab neile kolmanda koha.

Vaprusele esimene võit

Päeva esimeses mängus teenis kahe kaotuse kõrvale esimese võidu Pärnu Vaprus, kes sai koduväljakul 3:2 jagu FC Kuressaarest.

Avapoolaja võitsid saarlased 1:0, kui 39. minutil sahistas võrku Mattias Männilaan. 55. minutil viigistas Kristjan Kask seisu. 64. minutil viis Männilaan uuesti Kuressaare juhtima, aga viimane sõna jäi võõrustajatele. 74. minutil tegi Kevin Kauber seisuks 2:2, 87. minutil vormistas Pärnu võidu Enrico Veensalu.

Pärnu on kolme punktiga tabelis kuuendal kohal. Kuressaare ja Narva Trans on ainsad võistkonnad, kel kolme vooru järel punktiarve avamata.