Klubi juhatuse liikme Karl Palatu sõnul on Prins iga aastaga neile kinnitanud, et on ambitsioonikas professionaal, kes toob oskuslikult igas mängijas välja tema parima.

„Tal on motivatsiooni ja tahet kaasas käia ka jalgpalli üha muutuvate trendidega. Väga oluline on ka see, et Igoril on tugev soov oma kodulinna jalgpalli arendada. See teeb temast treeneri, keda näeme esindusmeeskonna pikaajalise lootsina,“ sõnas ta Vapruse veebilehe vahendusel.

Prins tunneb siirast rõõmu et saab oma tööd Vapruses jätkata: „Meil on olemas head võimalused ja tingimused, et klubina areneda ja sportlikumalt veel tugevamaks saada. Usku ja kirge meile eesmärkide saavutamisel!“

Igor Prinsi juhendamisel on alates 2023. aastast Pärnu JK Vaprus A. Le Coq Premium liigas võitnud 12, viigistanud 12 ja kaotanud 14 mängu. Eelmisel hooajal pakkus esindusmeeskond üle pika aja tõsiselt võetavat konkurentsi, püsides pikalt medalimängus ning lõpetades hooaja klubi ajaloo kõrgeima kuuenda kohaga.

Tänavust hooaega on Vaprus alustanud kahe kaotusega. Kui avavoorus tunnistati Paide Linnameeskonna 3:0 paremust, siis teises mängus kaotati Tartu Tammekale 0:1.