23-aastane Drell sai Bullsi koduväljakul mänguaega kaks minutit ja 53 sekundit. Kohtumise lõpus platsile usaldatud eestlane kogus selle ajaga kaks punkti (kahesed 1/1, kolmesed 0/1), ühe lauapalli ja kaks resultatiivset söötu.

Drell jagas platsile saades kiirelt resultatiivse söödu ja tegi 1.40 enne lõpuvilet esimese viske, ent tema kolmene nurgast oli ebatäpne ja tabas hoopis laua ülanurka.

Järgmisel rünnakul andis eestlane veel ühe korvisöödu ning 45 sekundit enne mängu lõppu tõi Drell ka oma NBA karjääri esimesed punktid, kui skooris korvi alt.

Bullsi parimana viskas DeMar DeRozan 21 punkti. Kolmapäeval tõi ta Indiana vastu oma hooaja kõrgeimad 46 silma.

Lisaks Drellile sai Bullsis debüüdi kirja ka 24-aastane Andrew Funk. Chicagol oli täna puudu ka üks oluline lüli – Coby White. Clippersi parimatena kogusid Paul George 28 ja Kawhi Leonard 27 silma.

Clippers juhtis kolmandal veerandil juba 20 punktiga, 90:70, kuid Bulls suutis lõpuveerandi alguses korraks veel vahe mängida 90:98-le. Sealt edasi läksid külalised siiski oma teed.

Bulls asub idakonverentsis 32 võidu ja 35 kaotusega üheksandal kohal, Clippers (42-23) on läänes neljas.

Igapäevaselt NBA G-liigas Windy City Bullsis mängiv Drell sõlmis mullu detsembri keskpaigas Bullsiga kahesuunalise lepingu. Eestlane kuulus esmakordselt NBA-s Bullsi koosseisu 31. jaanuaril, kuid läinud öösel sai ta kirja esimesed mänguminutid.

Drell on teine eestlane, kes on NBA-s platsile pääsenud. Esimesena mängis meie palluritest maailma tugevaimas korvpalliliigas Martin Müürsepp, kes esindas Miami Heati (1996–1997) ja Dallas Mavericksi (1997–1998). Müürsepa arvele jäi NBA-s 83 mängu.

Henri Drell  võitluses palli pärast

Mängu kokkuvõte: