Neuville pole pika karjääri jooksul võitnud mitte ühtegi MM-tiitlit, aga see-eest on ta lõpetanud lausa viis hooaega teisel kohal. Ent tänavuse kahe etapi järel juhib ta 48 punktiga MM-sarja, Toyota esisõitja Elfyn Evans on belglasest kolme silma kaugusel.

Prantsusmaa portaalile Autohebdo antud intervjuus tegi 35-aastane belglane üsna ootamatu avalduse. „See võib olla minu viimane aasta autoralli MM-sarjas, mistõttu annan endast kõik, et saaksin tiitli kätte,“ lausus ta.

Kaude vihjas Neuville’ samale asjale ka mullu sügisel kodumaa meediale antud usutluses, kus ta ütles, et ta ei pruugi 2025. aastal enam tipptasemel kaasa lüüa. Ent viimastel kuudel on belglane oma toonaseid sõnu veidi pehmendanud.

Neuville’i leping Hyundaiga kestab selle hooaja lõpuni. Belglane vihjas aga nüüdses intervjuus, et talle pole meeltmööda FIA planeeritud muudatused. Praeguse kava järgi muuhulgas kaovad MM-sarjast hübriidajamid, Rally1 masinad muutuvad lahjemaks ja Rally2 autod omakorda konkurentsivõimelisemaks.

„Viimaste nädalatel on päris palju juhtunud ja hetkel pole miski selge. Kuid need panevad mind nii oma soove kui ka võimalusi ümber mõtestama,“ lisas Neuville.

Tänavune hooaeg jätkub 28. märtsil, mil algab Keenia MM-ralli.