Aigro hüppas avavoorus 114,5 meetri kaugusele ja teenis 100,8 punkti, mis andis 42. koha. Edasipääsust jäi puudu pisut üle nelja punkti.

„Ega siin ei olegi midagi kokku võtta. Sellised sõnad, mida sooviksin enda kohta kasutada, ei kannata trükimusta. Aga ma ei tea… endal ka jube raske hetkel,“ tunnistas Aigro võistluse järel.

Ta ei osanud selgitada, kuhu hüppevorm on kadunud. „Kui ma teaks, siis ma teeksin koheselt muudatused. Kuid ma arvan, et kui ebaõnnestumised siin vahele tulid, siis hakkas neid probleeme järjest juurde tulema ning pea ei kesta võistlushüppeid hetkel lihtsalt ära. Mingit muud sellist suurt viga ma hetkel ei oskagi siin välja tuua. Lihtsalt peas on midagi untsu läinud,“ märkis Aigro.

Nädalavahetusel jätkub MK-sari Vikersundi lennumäel, kus Aigro saavutas kaks aastat tagasi 19. koha. Seda ootad sa ometi põnevusega? „Kas põnevusega saab sellise hüppevormi pealt Vikersundi oodata, aga kindlasti loodan, et see läheb natukenegi paremaks ning et mul seal mingigi võimalus tekiks. Ei taha veel enne hooaja viimast kaht etappi suuski nurka visata. Vaatame ja proovime,“ sõnas Aigro.

Trondheimi MK-etapi võitis austerlane Stefan Kraft, kes hüppas 137,5 ja 134 meetrit ning teenis 291,8 punkti. Teise koha sai Daniel Tschofenig (290,8 p) ning kolmikvõidu tagas Austriale Jan Hörl (288,8 p).