West Virginia juhtis 12 minutit enne lõppu 16 punktiga (64:48), aga seejärel tulid vastased ette ja läksid ka viimaste minutitega ette.

Kriisa viskas 37 minutiga 13 punkti (kahesed 4/2, kolmesed 6/2, vabavisked 3/3), võttis ühe lauapalli, andis seitse söötu ja tegi kaks vaheltlõiget. West Virginia resultatiivseim oli Jesse Edwards.

West Virginia hooaeg kulges erinevate probleemide tähe all, muu hulgas tuli neil üheksa esimest kohtumist pidada mängukeelu saanud Kriisata. Lõpuks jäädi NCAA tugevaimaks peetavas Big 12 konverentsis nelja võidu ja 14 kaotusega viimaseks ning püstitati ülikooli kõigi aegade kaotuste rekord.

Kriisa on NCAA-s mänginud neli hooaega. Üldjuhul tähendaks see, et tema ülikoolikarjäär oleks läbi, aga COVID-ist mõjutatud aastatel ülikoolides mänginud sportlastel on õigus NCAA-s teha ka viies aasta. Nii ka temal.

Lõppenud hooajal kogus Kriisa 22 mängus keskmiselt 11 punkti, 2,5 lauapalli, 4,6 söötu ja 0,8 vaheltlõiget. Punktide ja vaheltlõigete arvestuses püstitas ta oma NCAA-karjääri tippmargi, lauapallides kordas seda. Paranes ka kolmepunktivisete tabavus, mis oli 42,8%. Varem oli ta parimal hooajal kirja saanud 36,8%.

Ülikoolikarjääri kolm esimest hooaega mängis 23-aastane ja 190 cm pikkune Kriisa Arizonas.