Põhihooaja kaheksa paremat meeskonda kindlustavad endale pääsmed Eesti-Läti liiga kohamängudele. Lisaks mängitakse seejärel kevadel välja medalid Eesti meistriliiga arvestuses, sealsete veerandfinaalide asetused johtuvad niisamuti Eesti-Läti liiga lõppjärjestusest.

Paf liiga 15. kohal on Tallinna Kalev/Snabb, kellel on koos 4 võitu ja 22 kaotust
Graafik: 13.3 võõrsil Läti Ülikool, 17.3 kodus Pärnu, 20.3 võõrsil Keila, 24.3 kodus Kalev/Cramo

Põhiküsimus: Kas Kalev/Snabb suudab Viimsist mööduda, millega nad saaksid meistriliiga veerandfinaalis vastaseks Tartu? Kuigi paari nädalalaga võib juhtuda veel väga paljut, siis senise hooaja käigu põhjal soovivad kõik klubid Eesti meistriliiga kohamängudes vältida Kalev/Cramoga kokkuminekut. Vähemalt viimaste nädalate põhjal näib Tartu heal päeval hammustatav, aga Kalev/Cramo seerias alistamine näib üsna võimatu ülesanne.

Kalev/Snabbi ees on ühe võidu kaugusel Viimsi, aga kuna omavahelistes matšides on eelis tallinlastel, siis neile võib piisata ka ühest võidust. Eelmisel nädalal alistasid kalevlased Liepaja, mis näitab, et nende vormikõver liigub õiges suunas. Jooksvalt võivad nad Viimsist mööda minna juba sel teisipäeval Läti Ülikooli võitmisega, omad võimalused võiksid neil olla ka matšides Pärnu ja Keilaga.