Kes asuvad võitlusse?

Võitlusõhtu avab üks kahest nelja mehe turniirist – ringi astuvad võitlejad kaalukategoorias kuni 71 kg ja kuni 80 kg. Nelja mehe turniiril kuni 80 kg astuvad ringi Hendrik Themas, Dmitri Salamatin, Marko Šults ja Lätist Raimonds Aukštikalnis. Kaalukategoroias kuni 71 kg asuvad võitlusse Allan Volosatõh, Markus Mittal, Ukrainat esindav, aga Eestis elav Bohdan Oliinyk ja Tymur Didiaiev, kes on samuti Ukrainast, aga elab Tšehhis. Samuti astub ringi Sigrid Kapanen ja külalisvõitleja, Tšehhist pärit Tereza Dvořáková.

Miks otsustasid võitlejad osaleda Yakuza Fight’il?

Allan Volosatõh tõi välja, et talle meeldib, kui see, mida ta armastab, võimaldab ka natuke raha teenida: „Armastan spordiala, millega olen tegelenud juba pikka aega. Võistlused on minu jaoks minu oskuste põhiliseks proovikiviks, aga ka hea praktika, mis aitab täita elu tähenduslikkuse, mitmekesisuse ja emotsioonidega.“

Marko Šults sõnas, et otsustas osaleda võitlusõhtul, kuna on sportlane ja treenib selleks, et võistelda. Ka oli Yakuza Fight`i pakkumine tema jaoks motiveeriv. Ta lisas, et kõnealuse võitlusõhtu muudab tema jaoks eriliseks asjaolu, et tegemist on turniiriga, kus edu korral saab õhtu jooksul võidelda mitu korda.

Markus Mittal lausus, et sattus Yakuza Fight’ile tänu oma treener Kristo Männistule, kes ta sinna kirja pani. Tema ise polnud kõnealusest võitlusõhtust varem kuulnud ja ei teadnud, mida see endast kujutab. Nädal enne võitlusõhtut keskendub Mittal rohkem tehnikale, proovib puhata ning taastuda. Ka kaalu võtta, et kaal oleks õigeks momendiks piisavalt madal.

Kõikidel Yakuza Fight võitlusõhtutel osalenud Hendrik Themas põhjendab enda osalemist: „Otsustavaks sai asjaolu, et võitja võtab kõik. Muidugi, riske tuleb võtta ja ma võtsingi. Ikkagi kaks meest lähevad ju käed taskus minema. Spordis juhtub palju asju.“

Yakuza Fight võitlusõhtu piletid on saadaval Piletitaskus.