Vastavalt juhendile kantakse turniiritabelisse mängu tulemuseks -:2 Ravens Futsali kasuks, algselt lõppes mäng lisaaja järel Bunker Partneri 5:2 võiduga. Kõik mängus saadud hoiatused ja eemaldamised jäävad kehtima. Määrusi rikkunud võistkonna diskvalifitseeritud mängijate, sealhulgas mängus osalenud mängija eelnevad karistused loetakse kantuks, vahendas Eesti jalgpalliliit.

Nimelt pidanuks põhiturniiril kolm kollast kaarti teeninud Deniss Vnukov kandma poolfinaali avamängus võistluskeeldu, aga oli platsil. Kusjuures Vnukov lõi kõnealuses mänguses Bunker Partneri viiest väravast neli.

„Olime teadlikud, et Vnukovil on kolm kollast. Esitasime EJL-ile küsimuse, kas kaardid nullitakse või mitte, ning saime vastuseks, et nullitakse,“ selgitab klubi esindaja Maksim Babjak Soccernet.ee-le. „Hiljem selgus, et kaardid nulliti, aga mängukeeldu mitte. Meie loogika oli, et kui pole kollaseid, pole ka karistust, aga EJL-i reeglid nägid teisiti ette. Pean klubi esindajana vastutuse võtma.“

Tühistatud tulemus saadab Ravens Futsali meeskondade poolfinaali korduskohtumisele eduseisus. Poolfinaalid peetakse kahe võiduni.

Coolbet saaliliiga poolfinaalide korduskohtumised mängitakse kolmapäeval, 13. märtsil, kui kell 19.00 lähevad Sillamäe Spordikompleksis vastamisi Sillamäe FC NPM Silmet ning Viimsi FC Qarabag ning kell 20.00 kohtuvad Lähte Spordihallis Tartu vald Ravens Futsal ja Tallinna FC Bunker Partner.