Vormeliportaali hästi informeeritud allikad ütlevad, et Horner ei osale enam hooaja järgmisel etapil Austraalias, vahendab Iltalehti.

Ka Motorsport-Total väidab, et Red Bulli boss on lähedal töö kaotamisele. Saksamaa ajalehe Bildi intervjueeritud Red Bulli esindaja aga eitab neid väiteid.

Väidetavalt arutasid Red Bulli emafirma suurärimehed Horneri saatust pühapäeval Dubais. Koosolekule olid kaasatud tegevjuhid Oliver Mintzlaff ja Franz Watzlawick, aga ka Tai miljardär Chalerm Yoovidhya, kes kuulub suuromanike hulka.

Red Bulli tiimi emafirma pole varem F1 meeskonna küsimustes sõna võtnud, seega oli kohtumine juba selles osas erandlik.

Watzlawick vastutab Red Bulli energiajookide müügi eest, mis võib Hornerit puudutavate süüdistuste tõttu kannatada.

F1-Insider kirjutab oma allikatele tuginedes, et Red Bulli meeskond kardab, et tiimi esialgne sisemine uurimine Horneri suhtes ei pruukinud olla nii objektiivne, kui algselt arvati.

Eelmisel neljapäeval tuli avalikkuse ette informatsioon, et Red Bull vallandas oma naistöötaja, kes süüdistas Hornerit sobimatus käitumises.

Vaid päev pärast seda, kui tiimi sisemine uurimine vabastas Horneri kõigist süüdistustest, lekkis meediasse e-kiri, mis sisaldas tegevjuhi saadetud sobimatuid sõnumeid ja pilte.

Vormel-1 sarja järgmine etapp sõidetakse Austraalias 24. märtsil.