Avapoolaeg lõppes Kalevi 1:0 eduseisul, kui 13. minutil tegi standardolukorra järel peaga skoori Marek Kaljumäe. 51. minutil tõi aga Robert Veering tabloole viiginumbrid ning kuus minutit hiljem viis Daniil Kuraksin Flora 2:1 juhtima.

71. esimesel minutil jäi Flora väljakule kümnekesi, sest debütant Tristan Pajo teenis karmi vea eest otse punase kaardi. Kalev ei jätnud arvulist ülekaalu kasutamata, kui 78. minutil lõi viigivärava vanameister Ats Purje. 2:2 seisul ka kohtumine lõppes.

„Loomulikult selle tulemuse järgi ei tulnud ja 2:2 tähendab punktide kaotamist,“ rääkis Flora peatreener Norbert Hurt pärast kohtumist ERR-i ülekandes. „Punane kaart mõjutas väga palju. Teine poolaeg lõime kaks väravat ja saime mängu kontrolli alla, aga see tegi elu raskeks.“

Kalevi juhendaja Daniel Meijel oli seevastu punkti üle õnnelik: „Tulemus oli muidugi rahuldav, aga peame külma närvi säilitama, mitte liigselt tormama. Kui paneme pallid rahulikult kasti ja oleme õigetel positsioonidel, siis selles aspektis oleme väga ohtlikud.“

Teises pühapäeval peetud kohtumises alistas Paide Linnameeskond koduväljakul 3:1 Nõmme Unitedi.

Paide haaras avapoolajal Robi Saarma ja Abdul Yusifi väravatest 2:0 eduseisu ning teise poolaja alguses oli ka võõrustajate kolmas väga lähedal, kuid Saarma penalti tõrjus Marko Meerits. 65. minutil lõi Aleksandr Alteberg Unitedi esimese värava Premium liigas ja vähendas kaotusseisu minimaalseks. Enamaks külalised siiski suutelised polnud ning kohtumise lõppskoori vormistas teisel üleminutil Saarma.

Kahe vooru järel jätkavad lisaks Paidele täiseduga ka FCI Levadia ning Nõmme Kalju. Teise viigipunkti noppinud Tallinna Kalev on kuuendal tabelireal. Nende ette mahuvad veel Flora ja Tartu Tammeka (mõlemad 4 punkti).

Tabeliseis: