O’Malley alistas võitlusõhtu peamatšis Ecuadori võitleja Marlon Vera kohtunike ühehäälse otsusega. Õigusemõistjad andsid O’Malley’le 50:45, 50:45, 50:44 võidu. O’Malley jaoks oli see esimeseks korraks meistrivööd kaitsta.

Samad mehed olid vastamisi ka 2020. aastal. Toona võitis Vera ning O’Malley jaoks on see senise profikarjääri jooksul ainsaks kaotuseks. Vera sai nüüd 23 võidu kõrvale üheksanda kaotuse. Samas ei ole ta vastasele kordagi alla jäänud nokaudiga või alistusvõttega.

Seekordses heitluses haaras O’Malley kiiresti ohjad ning teises raundis tabas ta põlvega Vera pead. Vera suutis küll toibuda, kuid suures plaanis ta ameeriklasele ohtlikuks ei saanud. Vera tegi oma parima löögi matši viimastel sekunditel, kuid kokkuvõttes oli seda liiga vähe ja liiga hilja. O’Malley oli 25 minuti pikkuse matši jooksul oma vastasest kindlalt üle.

Õhtu tähtsuselt teises heitluses teenis kindla võidu Dustin Poirier, kes alistas kergekaalu duellis Benoit Saint Denisi teise raundi nokaudiga. 35-aastane Poirier on kergekaallaste seas kolmandaks väljakutsujaks. Seega võiks ta lähitulevikus pretendeerida Islam Mahhatševile kuuluvale meistrivööle.

Poirier on senise karjääri jooksul saanud kahel korral meistrivööle heidelda. Esimesel juhul jäi ta alla Habib Nurmagomedovile ning teisel korral Charles Oliveirale. Mõlemal korral kaotas Poirier kolmanda raundi alistusvõttega.