Põhitabelisse ehk 64 sekka pääsesid naistest Nelli Differt, Irina Embrich, Erika Kirpu, Katrina Lehis ja Julia Beljajeva ning meestest Markus Salm ja Sten Priinits.

Naiste 1. ring:

Differt alistas 15:6 Prantsusmaa esindaja Aliya Luty ja Kirpu oli 15:11 üle Saksamaa sportlasest Gala Hess Sanchost. Kõige kiiremini sai vastase alistamisega hakkama Embrich, kes võitis 15:4 poolatari Alicja Klasikit. Lehise ja Beljajeva jaoks on aga võistluspäev lõppenud: Lehis kaotas 14:15 sakslannale Alexandra Ehlerile ja Beljajeva 10:15 neutraalse lipu all võistlevale agressorriigi Venemaa sportlasele Iana Bekmurzovale.

Meeste 1. ring:

Salm kaotas 11:15 ungarlasele Zsombor Keszthelyile ja Priinits 9:15 jaapanlasele Kazuyasu Minobele.

Naiste 2. ring:

Differt alistas šveitslanna Angela Kriegeri koguni 15:6 ja Kirpu 15:12 prantslanna Auriane Mallo-Bretoni. Embrich kaotas 9:10 prantslanna Alexandra Louis-Marie’le.

Naiste 3. ring:

Kaheksa parema sekka jõudis eestlannadest Kirpu, kes alistas venelanna Aizanat Murtazaeva 8:7. Differt tunnistas aga paraku hiinlanna Yiwen Suni 15:13 paremust.

Naiste veerandfinaalid:

Kirpu läks vastamisi ungarlanna Anna Kuniga, kuid kaotas tasavägises heitluses maailma kolmandale numbrile tulemusega 14:15.

Budapesti GP-etapp on eelviimane individuaalne turniir, mille tulemused lähevad Pariisi olümpiamängude reitingusse.