Sarja kümnes meeskond Rapla alustas võõrsil hästi, sest nad võitsid avaveerandi 14:12. Kuid seejärel sai Zelli hoo üles, sest poolajapausiks olid nad peal 36:30 ja kolmanda veerandi alguses rebisid nad juba eest 14 silmaga. Ka otsustava neljandiku alguses oli Zelli edu ligi kümme silma, aga kohtumine sai siiski põneva lõpplahenduse.

Zelli tsentri Jordan Hunteri pealtpaneku järel oli Rapla kaks ja pool minutit enne normaalaja lõppu taga 70:73, aga järgmisel kolmel Eesti klubi rünnakul ameeriklasest tagamängija Eric Hunter tabase kolmese, tabas kahese ja tabas veel ühe kolmese, mis viis külalised juhtima 78:73. Kuigi viimasel tosinal sekundil teenis Zelli punktilisa, siis ühepunktilisest kaotusest see neid ei päästnud.

Mängust 19 viskest 13 tabanud Eric Hunter tõi Rapla kasuks 30 punkti, Tormi Niits toetas teda 13 ja Volodmõr Ševtšenko kümne silmaga. Zelli parim oli varem ka Rapla vormi kandnud Ricards Daniels Vanags 17-ga.

Rapla jättis võiduga ellu ka kaheksa sekka jõudmise ehk kohamängude lootused. Pärnul on koos 14 võitu, neist ühe matši vähem pidanud TalTech/Optibetil 13 ja Raplal 12.