Tattar läbis DGPT+ mõõduvõtu neljapäevase võistluspäeva 60 ja reedese 63 viskega, tulemusega 9 alla par’i hoidis eestlanna kokkuvõttes kolmandat kohta. Laupäevale läks liidrina vastu Ella Hansen, kelle saldo oli kahe päeva lõpuks 15 alla par’i. Ohn Scoggins oli teine (-13), Tattar kolmas (-9), Holdyn Handley neljas (-8) ja Hailey King viies (-7).

Kuid laupäev keeras tipus seisu sassi, sest seni võistlust valitsenud ameeriklannad olid kahvatud. Hansen oli läbi päeva liimist lahti, mistap oli tema tulemus 18 ringi lõpuks +4. Väga üles-alla käisid ka Scogginsi tulemused, kellel oli suuri õnnestumisi kui ka meeletult suuri prohmakaid. Näiteks päeva viimasel rajal tegi ta triple bogey ehk kolm viset üle par’i, millega ta kukkus teiselt kohalt sootuks esikolmikust välja.

Samal ajal tegi Tattar suurepärase partii. Esimesest kümnest rajast kuuel tegi ta birdie (ehk tulemuse üks alla par’i), millega eestlanna tõusis kokkuvõttes liidriks. Laupäeva teises pooles kasvatas 31-aastane Tattar edumaad veelgi ning tema laupäevased 59 viset ehk -7 oli päeva parim saak. Talle järgnesid Eveliina Salonen ja Paige Pierce -5-ga.

Otsustava päeva eel juhib kokkuvõttes Tattar (-16), kellele järgnevad Hansen (-11), King (-9), Salonen (-8), Handley (-8) ja Scoggins (-8).