Avavoorus Nõmme Kaljule 0:6 kaotanud Kuressaare lootis laupäeval 92-pealise kodupubliku ees häbi maha pesta. Kaitseliinis mitu olulist lüli kaotanud Saaremaa sats korjas aga esimese palli võrgust juba teisel minutil, kui värava eest toksas nahkkera võrku Levadia äär Joao Pedro. Teise tabamuse lõid tallinlased veerand tunni pärast, mil Felipe Felicio penalti Magnus Karofeld tõrjus, aga vabaks jäänud palli saatis võrku Mihkel Ainsalu.

Kui Levadia esimesel poolajal lõi kaks väravat, siis teisel neli. Ahmad Gero skooris 49., Felipe Felicio 57. Mark Oliver Roosnupp 67. ja Frank Liivak 74. minutil. „Saime kiire avavärava, sealt edasi pressi peale ja asi läks voolama,“ rääkis 6:0 võidu järel Soccerneti otseülekandes Ainsalu. „Tunne on endal hea ja meeskonna tase on edasi läinud. Sügavus on suur, mis tõstis taset. Lõpuks viib konkurents edasi.“

Võidud võtsid ka Kalju ja Tammeka

Esimeses mängus 0:6 Levadiale kaotanud Narva Trans sõitis Sportland Arenale külla Nõmme Kaljule. Võõrustajad avasid 206 pealtvaataja ees skoori 13. minutil, kui Promise Davidi pealelöögi tõrjus Aleksei Matrossov posti ning sealt värava ette põrganud palli saatis võrku Danõl Maštšenko. Vägilase mõõtu Kanada ründaja David jõudis ise sihile 44. minutil, mil ta vajutas palli ristnurka.

3:0 lõppseisu vormistas 52. minutil Alex Matthias Tamm, kes realiseeris enda teenitud penalti. „Väga hea, eriti super on nullimäng,“ muljetas Tamm, kes on nüüd kahes mängus löönud kokku neli väravat. „Ründajal on vaja õnne, eelmine mäng põrkasid pallid ette. Täna oli natuke tagasi eelmise hooaja Tamm, sest need kaks üks-ühele võimalust oleksin pidanud ära kasutama.“

Avavoorus Tallinna Kalevilt viigipunkti kätte saanud Tartu Tammeka kirjutas laupäeval tabelisse juurde kolm silma. Taaralinlased lõid kohtumise ainsa värava kuuendalt minutil, kui Pärnu Vapruse kaitsja Uku Kõrre võttis viimase mehena vastase maha. Pärnakas saadeti punasega riietusruumi ning 249 pealtvaataja ees realiseeris penalti Ahmed Basher.

Teise vooru ülejäänud mängud toimuva pühapäeval, kui Paide Linnameeskond võõrustab Nõmme Unitedit ning Tallinna Flora Tallinna Kalevit.

Tabeliseis.