Pärnu alustas kohtumist paremini ja haaras avaveerandil kaheksapunktilise eduseisu, kuid poolajapausile mindi 46:46 viigiseisul. Viimase veerandaja alguses juhtisid võõrustajad 65:61 ning poolteist minutit enne lõppu juba kümne silmaga. Külalised tegi aga vahe tasa ja viimastel sekunditel olid võiduvõtmed hoopis Tartu ääremängija Kristjan Kitsingu käes. Viskekahuri kolmene siiski ei tabanud ja Pärnu võitis kohtumise 84:82.

Üleplatsimeheks kerkis Pärnu mängujuht Siim-Markus Post, kelle arvele jäi 25 punkti, kaheksa lauapalli ja 15 korvisöötu. Menno Dijkstra lisas 21 ja Troy Barnies 18 silma. Tartu parimad olid Davis Rozitis 18 ja Rain Veideman 13 punktiga. Kusjuures hiljuti Eesti koondist esindanud Märt Rosenthal kogus 31 minutiga vaid kaks punkti, kolm lauapalli ja ühe korvisöödu.

Mõlemad võistkonnad pääseksid praeguse seisuga veerandfinaali, aga lahtisi otsi on veel omajagu. Pärnu hoiab 14 võidu ja 13 kaotusega kaheksandat positsiooni. Kuuendal kohal oleva Riia Zelli (16-11) püüdmine näib ülimalt keeruline, seitsmendal positsioonil olevast Ogrest (15-12) möödumine on juba reaalsem.

Tartu on 17 võidu ja 9 kaotusega viiendal kohal, nende eesmärk on neljanda koha tiimi Ventspilsi (19-7) kättesaamine.