Avamängu Itaalias 0:1 kaotanud Bayern avas kodupubliku ees mänguskoori 39. minutil, kui värava eest saatis palli peaga võrku inglane Harry Kane.

Seisu 2:0 tõi avapoolaja lisaminutitel tabloole vanameister Thomas Müller - sakslane suunas nurgalöögi järel Matthijs de Ligti pealelöögist tulnud palli peaga väravasse.

Teise poolaja keskel oli Kane taas õigel ajal õiges kohas ning näitas head reaktsiooni, kui lõi palli võrku pärast seda, kui Lazio puurivaht Ivan Provedel oli Leroy Sane pealelöögi enda ette tõrjunud.

Lazio ei suutnudki Münchenis ühtegi lööki värava raamidesse teha ning Saksamaa suurklubi liikus igati teenitult veerandfinaali kokkuvõttes 3:1 paremusega.

PSG kindlalt edasi

Avamänguga Prantsusmaal 2:0 edu saavutanud PSG-l ei tekkinud võõrsil Real Sociedadi vastu raskusi. Pinged võeti maha juba 15. mänguminutil, mil skoori avas Prantsuse ründetuus Kylian Mbappe.

Teise poolaja alguses kasvatas Mbappe eduseisu kaheväravaliseks, kui lõi oma selle hooaja 34. värava kõigi sarjade peale.

Seejärel saatsid palli väravasse ka hispaanlased, ent Ander Barrenetxea`le fikseeriti suluseis ja värav tühistati.

Real Sociedad sai lõpus oma auvärava siiski löödud. Selle autoriks oli Mikel Merino, kes tegi eelviimasel mänguminutil seisuks 2:1.

Homme kohtuvad kaheksandikfinaalides Manchester City ja FC Copenhagen (avamäng 3:1) ja Madridi Real ja RB Leipzig (1:0).

Meistrite liiga kaheksandikfinaalid

13. veebruaril ja 6. märtsil:

FC Copenhagen (Taani) – Manchester City (Inglismaa) 1:3

RB Leipzig (Saksamaa) – Madridi Real (Hispaania) 0:1

14. veebruaril ja 5. märtsil:

PSG (Prantsusmaa) - Real Sociedad (Hispaania) 2:0, 2:1

Rooma Lazio (Itaalia) – Müncheni Bayern (Saksamaa) 1:0, 0:3

20. veebruaril ja 13. märtsil:

Milano Inter (Itaalia) – Madridi Atletico (Hispaania) 1:0

PSV Eindhoven (Holland) – Dortmundi Borussia (Saksamaa) 1:1

21. veebruaril ja 12. märtsil:

FC Porto (Portugal) – Londoni Arsenal (Inglismaa) 1:0

Napoli (Itaalia) – FC Barcelona (Hispaania) 1:1