Sel hooajal on lihtsalt heast mängijast saanud Eesti-Läti liiga paremuselt teine skooritegija. Niisama ei juhtu midagi – Tartu Ülikool Maks & Mooritsa kapten otsustas ennast suvel tõsiselt kätte võtta ja esimesed viljad on käes. Lisaks koduliigas säramisele aitas Rosenthal veebruaris Eesti koondisel võita Põhja-Makedooniat ja Leedut.

„Olen elustiili muutnud. Läinud professionaalsemaks, teinud järeldusi, kuidas mul oleks lihtsam liikuda, näinud vaeva füüsise ja toitumisega,“ teatas 191 cm pikkune korvpallur.

Ja tõi esile olulise nüansi: „Elumuutus on tulnud tänu naisele (elukaaslane Ester – A.K.). Ma ei ole enam selline nagu varem. Mulle meeldis käia palju väljas ja tegeleda korvpalli kõrvalt lollustega. Nüüd tahan keskenduda korvpallile ja jõuda sellega kuhugi edasi. Tahan näidata, et suudan mängida kõrgemal tasemel ja teha seda kvaliteetselt.“

Rosenthali elustiil on kõneainet pakkunud juba pikka aega. 2019. aastal lõpetas Tartu Ülikooli meeskond tagamehega distsipliinirikkumiste tõttu lepingu ja järgmised kaks hooaega mängis ta Tartu ahvatlustest eemal Pärnus. Siis naasis ta aga kodulinna.

Korvpalluri sõnul jäi lollusi aastatega vähemaks, ent lõpliku ajendi elu heas mõttes pea peale pööramiseks andis