Nii Liverpool kui ka Bayern on hammast ihumas Leverkuseni Bayeri peatreenerile Xabi Alonsole. Alonso on karjääri jooksul mõlemas mänginud ning väidetavalt oleks huvitatud ka mõlema juhendamisest. Kuuldavasti on mõlemad klubid praeguseks ka Alonsoga ühendust võtnud.

Sky Sport Deutschland kirjutas esmaspäeva hilisõhtul, et Bayerni ja Alonso esimesed vestlused on andnud edasiseks positiivse signaali. Ajakirjaniku Florian Plettenbergi sõnul ei soovi Alonso astuda Jürgen Klopi saabastesse ja seega ei tahaks ta olla Liverpoolis Klopi otseseks järglaseks. Nii pakub talle rohkem huvi Bayerniga liitumine.

Bayernis on teist hooaega ametis Thomas Tuchel, kes ei ole Saksamaa suurklubis asju korralikult käima saanud. Mullu võideti Bundesliga ainult Dortmundi Borussia puterdamise tõttu. Tänavu ollakse aga Leverkusenist juba kümne punkti kaugusel.

42-aastane Alonso mängis Liverpoolis aastatel 2004. - 2009. Bayerni mängumees oli ta 2014. - 2017. Bayernist lahkumise järel lõpetas poolkaitsja ka mängijakarjääri. Treeneritööd alustas ta Madridi Reali U14 meeskonnas. Läbi Real Sociedadi B meeskonna jõudis Alonso 2022. aastal Leverkusenisse. Sel hooajal ei ole Leverkusen seni kaotanud ühtegi kohtumist.