„Vikerhommikule“ teisipäeviti kell 10.05 järgnev „Võimla“ toob kokku rahvusringhäälingu sporditoimetajad, et avada spordis toimuvat. Saadet juhivad Johannes Vedru ja Juhan Kilumets, kes igal teisipäeval kutsuvad stuudiosse ka ühe külalise.

„“Võimla“ erinevates otstes võtavad koha sisse Eesti Rahvusringhäälingu sporditoimetuse ajakirjanikud. Meil kõigil on hingelähedasemad spordialad, kordaminekud ja kitsaskohad, mille suhtes huvi sügavam kui nädalast nädalasse kulgev spordielu peegeldada võimaldab,“ iseloomustab saadet üks tegijatest Johannes Vedru.

Juhan Kilumets märgib, et „Võimla“ teemadering ulatub sportlikest tulemustest kuumade spordiaruteludeni. „Käsitleme saates kõige põletavamaid sporditeemasid, aga ka üldisemaid arenguid spordimaastikul,“ lisab ta.

Esimeses saates liitub „Võimlaga“ Alvar Tiisler, kellega tuleb juttu nii laskesuusatamise kajastamisest kui ka kodusest jalgpallihooajast. Kindlasti hakkavad „Võimlat“ edaspidi külastama ka Tarmo Tiisler, Kristjan Kalkun ja paljud teised Eesti suurima sporditoimetuse liikmed.