Arsenal asus juhtima juba 5. minutil, kui skoori tegi Martin Ödegaard. 13. minutil sai omavärava kirja Jayden Bogle. 15. minutil lõi Gabriel Martinelli 3:0 ja 25. minutil Kai Havertz 4:0. Puhkama mindi 5:0 seisult, kuna 39. minutil skooris Declan Rice. Matši lõppskoori vormistas 58. minutil Ben White.

Arsenal on viimasel ajal olnud Premier League’is hirmuäratavas hoos. Võidetud on viimased seitse liigamängu koondskooriga 31:3. Viimati kaotati liigas punkte 31. detsembril, kui võõrsil jäädi Fulhamile alla 1:2.

Kui mõnel pool on räägitud, et tänavuse Premier League’i tiitli selgitavad Liverpool ka Manchester City, siis Arsenali viimase aja hoog tõestab, et heitlus käib ikkagi kolme tiimi vahel.

Praeguseks on Premier League’is mängitud 27 vooru ehk kõikidel tippudel on vaja pidada veel 11 matši. Liiga liidriks on Liverpool 63 punktiga, teine on ManCity 62-ga ja kolmas Arsenal 61-ga.

Juba sel pühapäeval lähevad omavahel vastamisi liiga kaks esimest. Liverpooli ja ManCity duellis on võõrustajaks esimene.