Esmaspäeva pärastlõunal andis Jürjendal Unibet Sports Bar’is pressikonverentsi ning rääkis eelseisvast turniirist veidike lähemalt. Laupäevase võitlusõhtu avamatšis läheb Jürjendal vastamisi hollandlase Levi Rigtersiga.

„Vorm on maksimaalne. Kõik on tehtud, mida teha saab. Ettevalmistus on olnud pikk ja põhjalik,“ sõnas Jürjendal alustuseks.

28-aastane Rigters on võrreldes Jürjendaliga 9 cm pikem ning kaalult sama raske. Eestlase sõnul on tema vastane väga tehniline, kuid tal on omad nõrkused, mida saab ära kasutada. Samas nokautide protsent on hollandlasel võrreldes eestlasega tunduvalt madalam. Just vastaste nokauteerimine on see aspekt, millega Jürjendal omal ajal Gloryle silma jäi. Nagu Jürjendal tänasel pressikonverentsil tõdes, siis ilmselt on kikkpoksi raskekaallaste hulgas just temal kõige tugevam löök.

„Kui ma saan oma löögi teha nii nagu ma tahan, siis on vaja vastane kanderaamiga ära viia. Piisab ka sellest, kui saan pihta ja ei lähe 100 %. Potentsiaal ära lõpetada on päris korralik,“ tunnistas Jürjendal.

Vaata juba videost lähemalt, mida Jürjendal rääkis oma ettevalmistusest, vastasest ja kogu turniirist, mille võitjale on ette nähtud 500 000 dollarit. Turniiri võitlimiseks on vaja õhtu jooksul alistada kolm vastast.

Glory GP-etapi veerandfinaalid

  • Rico Verhoeven (Holland, maailmameister) – Sofian Laidouni (Prantsusmaa, 5. väljakutsuja)

  • Levi Rigters (Holland, 2. väljakutsuja) – Uku Jürjendal (Eesti, 6. väljakutsuja)

  • Tariq Osaro (Nigeeria, 3. väljakutsuja) – Bahram Rajabzadeh (Aserbaidžaan, 7. väljakutsuja)

  • Nabil Khachab (Maroko, 8. väljakutsuja) – Benjamin Adegbuyi (Rumeenia, 9. väljakutsuja)