Kuigi kahenädalase puhkepausi pealt mängule tulnud suvepealinlased tabasid laupäeval viskeid 35%-ga, siis suutsid nad tabelist neist eespool oleva Zelli selili panna. Peatreener Gert Kullamäe sõnul nad eelneval kahel nädalal midagi erilist ei teinud.

„Proovisime kõik kokku miksida. Väikesed puhkused, väiksed ravimised, väiksed maneežitrennid, väikesed viske- ja pallitrennid. Mingit erilist või spetsiaalset tsüklit me ei teinud. Peamine oli see, et kõik mehed oleksid rivis - teame, et meil on nüüd sisuliselt neli mängu üle päeva. See tsükkel tuleb vastu pidada nii, et kõik oleksid terved,“ rääkis Kullamäe.

„Meie katse algas rünnakust, sest me tegime rünnakul väga palju halbu otsuseid, eriti esimesel poolajal, kui olid palju pallikaotusi. Kui paneme juurde kehva viskeprotsendi, siis on üldse väga raske rütmi leida. Tõele au andes poolajal ajasin vererõhu 300 peale ja vabandan poiste ees, kellele garderoobis võib-olla liiga tegin. Aga päeva lõpuks leidsin toimiva viisiku, mis võitles kaitses. Võit tuli läbi kaitse, sest rünnak oli täna kehva ja viskeprotsendid polnud läbi mängu head,“ selgitas peatreener.

Vaata videost, kuidas selgitas Kullamäe mängijate halba viskepäeva.