Juunioride klassis Eesti koondise suurimaks lootuseks peetud Mehis Udami võistlus nurjus täielikult. Kui 15 km individuaaldistantsil korjas eestlane neli trahviminutit, siis sprindis võis tema sõidu lõppenuks lugeda juba pärast avatiiru, kus ülesse jäid kõik viis märki. Püstitiirus lisandus veel kaks möödalasku, mis andis talle 104 sportlase konkurentsis 74. koha. Kaotust maailmameistriks kroonitud norralasele Isak Freyle kogunes neli minutit ja 35 sekundit.

Udam tunnistas võistluse järel Delfile, et on suutnud hooaja tähtsaimaks võistluseks end väga heasse vormi viia. Tavadistantsi 24. koha järel oli hammas verel ning sprindis oli eesmärk teha elu parim sõit.

„Tundus, et konditsioon on väga hea. Kuigi sellest on väga raske aimu saada, kuna olen võistelnud väga paljudel erineva tasemega võistlustel sel hooajal. Kuid laskmisvorm on väga käest ära. Trennis saan pihta, kuid võistlustel on enesekindlus puudulik. Vahest suudan lasta nulli, täna lasin raua. Väga imelik,“ mõtiskles Udam võistluse järel.