Tartu juhtis veel lõpuminuti alguses üsna turvaliselt - viie punktiga (76:71) -, kuid Martin Paasoja ja Volodymyr Shevchenko täpsed kolmepunktivisked viisid Rapla 18 sekundit enne sireeni juhtima 77:76.

Pärast Tartu meeskonna minutilist mõttepausi tõi Devin Harris läbimurde järel kaks punkti ja viis külalismeeskonna uuesti ette. Kuus sekundit enne sireeni andis Paasoja Malik Pope`ile korvi kohale suurepärase söödu ja leegionär surus palli korvi. Tartu viimasel rünnakul Harrise raske kaugvise enam ei tabanud.

Rapla parimad olid Paasoja ja Shevchenko, kes tõid vastavalt 23 ja 22 punkti. Kaksikduubli teinud Pope panustas võitu 13 silma ja 10 lauapalli.

Tartu ridades tõi suurepärast visketäpsust näidanud Kristjan Kitsing 24 punkti (sh kolmesed 3/3). Harris lisas 17 silma, kuid tegi ka viis pallikaotust.

Tartu uus leegionär, tsenter Davis Rozitis kogus 16 mänguminutiga 11 punkti (visked mängust 5/6) ja kuus lauapalli.

Tartu, kes võitleb Ventspilsi ja Riia Zelliga põhihooaja neljanda koha eest, sai 16 võidu kõrvale kaheksanda kaotuse. Rapla meeskond on 10 võidu ja 14 kaotusega 11. kohal. Play-offi viivast kaheksandast positsioonist lahutab neid kaks võitu.