Mullu Tartu Tammeka eest mänginud Teniste vigastas eelmise suve lõpus raskelt põlve ja on siiamaani pidanud palliplatsilt eemal püsima. Uue hooaja eel asus ta otsima uut koduklubi ja jõudis mustvalgete armee juurde. „Kahjuks ei leidnud me Tammekaga ühist keelt ning mu vigastatud põlve praeguse olukorra ja edasise karjääri mõttes oli vaja leida uus koduklubi. Esmamulje Welco esindajatega kohtumisest oli hea, soe ja vastutulelik. Lisaks lähevad Welco visioon, maailmavaated ja suhtumine väga palju kokku minu põhiväärtustega, nii et siiatulek oli üsna lihtne otsus,“ vahendas Welco sotsiaalmeedia Teniste sõnu.

99-kordne koondislane taastub praegu põlvevigastusest, ent mõne kuu pärast loodab ta murul lipata. „Juunikuus saab mul täis ACL-vigastuse taastumiseks mõeldud minimaalne aeg ehk üheksa kuud. Taastusperiood on läinud väga hästi, aga kui hakkavad peale pallitrennid, siis muidugi kunagi ei tea ette, milliseid tagasilööke võib tulla. Aga kui kõik läheb ootuspäraselt, on suvel oodata tagasitulekut palliplatsile,“ lubas Teniste.

Eesti koondist esindas Teniste viimati eelmise aasta suvel, kui ta möllas Belgia vastu murul 79 minutit. Enne Tammekasse siirdumist esindas äärekaitsja Eestis Tallinnas Levadiat ning Norras Sogndali ja Branni.